Домашня кішка схопила в зуби чайку, що заквапилась, та затягла у своє лігво

Відео, на якому можна розглянути, як на одному з морських пляжів, здичавіла місцева кішка зробила блискавичний кидок на величезну зграю чайок, і зцапала одного птахів, що відвернувся, опублікував сервіс для користувацького обміну відео та медіа матеріалами, "LiveLeak".

Безсумнівно, можливо деякі переглянули та висловлять захоплення такою витонченою спритністю кішки, яка вирішила поповнити свій небагатий раціон, і все ж роздобути собі на обід немаленьку чайку. Втім, інші, швидше за все, напевно висловлять співчуття бідної птиці, яка втратила таку необхідну в дикій природі пильність, і поплатилася за це і так швидкоплинним життям дикого мешканця. Однак, хоч би що там було, кішці все ж пощастило, і, судячи з відпрацьованого шляху відходу, таке меню їй до смаку, а проробляє вона такі трюки не вперше. Шкода тільки пташку, яка закінчить свої дні не у відкритому для польоту, над морською гладдю, неба, а в маленькій і тісній норі плямистого хижака.

Схоже "апетитне" відео, але тільки вже з боку чайки, опублікував в соціальній мережі Facebook паблік "ViralHog".

На ньому зголоднілий птах якось примудрився пропхати в себе величезну сосиску, яку залишили пересичені відвідувачі вуличного кафе у Великобританії. Вже з самого початку короткого ролика, можна було з упевненістю сказати, що голод - вельми жорстоке відчуття, і навіть побоювання за власне горло або шлунок не зупинили морську чайку від того, щоб роззявити дзьоб ширше і проштовхнути в собі поживний шматочок переробленого м'ясного продукту маловідомого походження цілком.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що медичні експерти розповіли, чим небезпечні ігри з такими домашніми вихованцями, як звичайні кішки.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, чому неприпустимо називати домашніх котів або кішок людськими іменами.

А до цього "Hyser" розповідав про незвичайну, але міцну дружбу звичайного білого гусака і рудого лабрадора.