У мережі показали миле відео, на якому цуценя шпіца ледве справлявся зі сном.

Цуценята шпіца в багатьох людях викликають тільки почуття розчулення. Адже це дуже милі і крихітні створення. Коли вони маленькі, то взагалі нікого не залишають байдужим. В силу свого віку вони багато сплять, щоб зміцніти і набратися сил.

Так, в мережі показали дуже кумедне відео, на якому маленьке цуценя шпіца ніяк не може впоратися зі своєю сонливістю. По всій видимості господиня тільки його розбудила. А ось щеня взагалі не розуміє, що відбувається і хотів би напевно ще міцно поспати. Він незграбно сів на задні лапи і сумно опустив голову до низу.

Періодично щеня позіхав тим самим показуючи своїй господині, що він явно не налаштований далі продовжувати проявляти активність. Але господиня продовжила його будити.

У коментарях користувачі мережі відзначили, що так" мучити " собаку не потрібно і цуценята дійсно повинні якомога більше спати. Але насправді ніхто собаку і не мучив.

"Терміново няшкать! Цю красу не любити неможливо!, Божечко...яка пташечка малесенька!💋💋💋, Ой ти лапочка давай я тебе спатки покладу і пісеньку заспіваю.🌻🌺🌹🌼🌷, На попоньку сидить малеча😚 Мимимиметр зашкалює, Ну хто ж розбудив таку малявочку, ну не заважайте .Красотуля прекрасна, люблю, обожнюю!!!, Боже мій! Милашка яка! Лимпиндюшечка солодка! Хочу таку ж! 🤗😍, Ой ти божечки лисинька кая 🥰 🥰 🥰 , Ой ти божечки лисинька кая 🥰 🥰 🥰 , Схожа на їжачка! Чудо маленьке! Які вони всі чарівні!!!, Така славненькая очаровашка! !!💖 😊 ",- написали користувачі Мережі в коментарях під відео.

Раніше Hyser писав про те, що кіт-філософ задумався про сенс життя і довів мережу до реготу.

Також писали, що папуга покусав господиню і галантно вибачився, мабуть, що совість замучила, відео стало хітом.

Нагадаємо, що у мережі показали знімки 10 кумедних тварин, які не залишать Вас байдужими.