Названі продукти, які окислюють організм
Собріолог Юрій Оробець перерахував небезпечні продукти, які здатні окислити організм. В результаті у людини від їх вживання будуть жовті зуби та "розм'яклий" мозок. Деталі фахівець розповів в інтерв'ю, опублікованому в YouTube.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЛікар вважає найнебезпечнішим продуктом м'ясо, він розповів про наслідки для організму в результаті регулярного вживання м'ясних страв і продуктів.
За словами Оробця, 40% від з'їденого м'яса надходить у кров, а решта 60% перетворюються на інсулін.
Навіть така хвороба як діабет виникає не через високий вживання цукру, а саме через м'яса.
Організму важко перетравлювати м'ясо, тому тривалість життя людини й скорочується. Доктор упевнений, що людина може прожити понад 100 років, проте саме через неправильне харчування зараз багато хто вмирає в 70 років або навіть раніше.
Тому, потрібно харчуватися правильною і здоровою їжею, а також вживати достатню кількість води.
Також Оробець розповів, чим небезпечно вживати надмірну кількість цукру. Діти зараз гіперактивні саме через вживання продуктів з високим вмістом цукру.
Ті, у кого пожовклі зуби, теж вживають багато цукру. Все через вплив цукру на емаль, яка виснажується та окислюється.
Лікар зазначає, що навіть така психічна хвороба, як шизофренія може виникнути через надлишок цукру в організмі. До такого несподіваного висновку прийшли американські вчені після проведення ряду досліджень.
Тому, лікар радить переглянути вживання продуктів з високим вмістом цукру. Наприклад, з солодощів можна мед.
У фруктах також є цукру, тому вживаючи їх організм також отримує свою дозу.
Також він радить відмовитися від смажених страв, особливо смаженої картоплі. Такі страви можуть викликати рак, тому слід правильно термічно обробляти продукти.
Раніше портал Hyser повідомляв, що Оробець назвав кашу, від якої немає ніякої користі.
Також ми писали, що експерти назвали напій, який захистить від деменції. Потрібно пити ще з молодого віку.
Нагадуємо, що названі продукти, які дуже корисні для щитовидної залози.