Експерти розповіли, які продукти варто додавати в каву.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяВиявляється, що деякі незвичайні на перший погляд продукти можуть значно поліпшити смакові якості звичайної кави. І якщо такий напій в традиційному варіанті приготування вже набрид, то можна спробувати трохи поекспериментувати.
Наприклад, зробити більш пікантний смак кави можна за допомогою тільки однієї спеції або одного продукту. Таке приготування може спробувати будь-яка людина, тому що в ньому немає нічого складного.
Так, в каву можна додати трохи цедри лимона або апельсина. Ця добавка відразу ж кардинально змінить смак напою.
Не поспішайте класти в каву цілий кружечок фрукта, краще натерти цедру на дрібній тертці, викласти в турку поверх меленої кави і зварити. Готуйте каву за тим рецептом, до якого ви звикли, а апельсин або лимон додадуть йому пікантний смак.
Також можна пробувати додати кілька листочків м'яти. У гарячих напоях вона ще краще розкриває свій запах і смак. Тому може зробити каву більш м'яким і вишуканим.
Крім того, в каву можна додати жовток. Насправді такий варіант напою не дуже популярний в нашій країні, але все ж ніхто не забороняє експериментів. В такому випадку у кави буде дуже ніжний, вершковий смак. Збийте жовток з цукром, зваріть каву і обережно викладіть зверху пишну яєчну масу. Ось і все, оригінальний напій готовий.
Вельми популярним є додавання мускатного горіха в каву. Він надає відразу ж пікантний смак напою. Багато людей не можуть відмовити в собі в такому напої.
Також в каву можна додати трохи солі і лаванди. Це вийде більш екзотичний напій.
Раніше Hyser писав про те, що експерти розповіли, скільки чашок кави треба пити в день, щоб захиститися від онкології.
Також писали, що фахівці назвали топ - 5 звичок, від яких варто відмовитися після їжі.
Нагадаємо, що як часник і імбир впливають на онкологію — несподівана заява лікарів.