Медики перерахували продукти, які можуть запобігти розвитку раку простати.

Варто відзначити, що це захворювання досить часто зустрічається серед чоловіків старшого віку. Згідно зі статистикою, приблизно 60 відсотків усіх випадків раку простати були виявлені у чоловіків у віці 65 років і старше. До 40 років, на щастя, ця хвороба рідко проявляється, пише "Главред".


У будь-якому випадку лікарі відзначають, що повністю убезпечити себе від розвитку раку простати не можна, але є можливість зменшити шанси на його прояви за рахунок спеціальної дієти. Все що потрібно, це додати у свій раціон певні продукти.

Зокрема, в цьому питанні корисні помідори та інші червоні продукти, а також фрукти і овочі. У них містяться ті поживні речовини і вітаміни, які здатні знизити ризик захворювання на рак простати.

Сочевиця, нут, тофу, арахіс, які мають у своєму складі таку поживну речовину, як ізофлавон, теж радять вживати фахівці. Дослідження підтверджують, що згадана речовина так само знижує ризик раку простати.

Зелена година дуже корисна для чоловіків, оскільки служить профілактикою раку простати, фото: ТСН

Серед напоїв варто віддавати перевагу зеленому чаю та каві. Кожні три чашки кави, які ви випиваєте, можуть знизити ризик смертельного раку простати приблизно на 11 відсотків.

Також по можливості замінюйте жири тваринного походження жирами рослинного походження і киньте палити. Безумовно, непросто відмовитися від деяких своїх згубних звичок, але воно того варте, якщо мова йде про ваше здоров'я.
Раніше "Hyser" писав про те, що фахівці розповіли, який напій захищає від деменції.

Також наш портал повідомляв, що медики розповіли, які продукти безповоротно змінять вашу щитовидку.

Нагадуємо, що спеціалісти назвали топ - 5 звичок, від яких варто відмовитися після їжі.