Як можна пояснити поцілунок чоловіка в руку

Нерідко жінкам цікаво, що ж означають ті чи інші поцілунки з боку обранця. Як виявилося, різні поцілунки мають різні значення, передає інформаційний портал Cosmo.

З поцілунком в губи, здається, зрозуміло все і кожному: це, по суті, зізнання в коханні. В щоку цілують з натяком на те, що вас цінують як друга, а в шию - з натяком на те, що від вас очікують не лише поцілунків, а чогось більшого. Однак більш цікавою є тема поцілунків в руку. Зазначається, що раніше, в далекому минулому, такий жест був лише ознакою поваги до жінки, проте в останній час це дуже змінилося.

Тепер вважається, що в разі, якщо твій обранець цілує тебе в руки чи зап'ястя, то це вже ознака відданості. Таким чином, чоловік показує жінці, що він від неї в захваті. Цікаво, що психологи при цьому виділяють різні тлумачення таких поцілунків.

Так, нерідко можна зустріти думки про те, що поцілунок в руку може свідчити про таке:

  • Флірт - таким поцілунком чоловік може просто показати свою увагу, натякаючи на те, що ви йому симпатизуєте;
  • Захоплення - чоловік таким жестом намагається показати, що він відчуває до вас ніжні почуття;
  • Готовність на дії - якщо це поцілунок у внутрішню частину долоні, то це значить, що чоловік вже готовий за вашим проханням здійснювати "подвиги" (чи просто необхідні дії);
  • Повага - якщо чоловік цілує зовнішню частину долоні, то цей жест може виявитися просто ознакою його гарних манер та поваги до вас;
  • Бажання бути головним - поцілунок, коли губи торкаються зап'ястя близько століття тому вважали відвертим, за словами численних експертів - таким жестом чоловік показує, що він хоче бути головним в ваших стосунках чи в родині.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що астрологи розповіли про те, представники яких знаків зодіаку найвірніші. Стало відомо, які чоловіки та жінки навряд чи будуть зраджувати своїим коханим.

Також повідомлялося, що стало відомо, які саме чоловіки більше за інших схильні до зрад.Експерти провели дослідження та поділилися результатами.

Крім того, експерти пояснили, що можна сказати про відносини пари лише по тому, як люди засинають один з одним. З'явилися результати цікавого опитування.