Медики назвали причини, чому не слід пити кефір перед сном

У багатьох людей вже виробилася звичка випити склянку кефіру перед сном. Особливо цей напій виручає тих, хто відчуває сильний голод. Однак, медики не радять пити цей кисломолочний продукт перед сном, повідомляють в росЗМІ.

Особливо цей матеріал буде корисний дівчатам, які вирішили схуднути. Саме цей низькокалорійний продукт дозволяється на вечерю під час дієти, бо він не додасть зайвих кіло і наситить.

Як виявилося, не у всіх випадках кефір перед сном принесе користь.

Виявилося, що є люди, яким кефір протипоказано пити не тільки на вечерю, але і в цілому. Наприклад, від кефіру варто відмовитися хворим на гастрит, а також людям, що страждають газоутворенням.

Оскільки вночі всі процеси в організмі сповільнюються, випитий стакан кефіру перед сном може на ранок таким людям відгукнутися неприємними наслідками.

Однак, якщо проблем зі шлунково-кишковим трактом у людини немає, завдяки кефіру організм за ніч встигне засвоїти кальцій, що є позитивним моментом.

Більш того, медики не радять кефір людям, що страждають мігренями та головними болями. Все тому, що цей напій багатий білком і організм за ніч його не встигає засвоїти.

Також після виснажливого тренування не варто пити кефір, інакше на ранок буде відчуватися біль в м'язах. Причина все та ж - білок.

І ще одна причина, по якій варто відмовитися від кефіру та інших кисломолочних продуктів на ніч - процес бродіння в кишківнику.

Ці напої можуть привести до такого небажаного процесу, і тоді людина отримає проблеми з травною системою. Замість повноцінного відпочинку, організму доведеться вирішувати інші завдання і він не встигне повноцінно відновитися.

Також експерти радять здати тест на харчову непереносність, щоб точно знати, чого не варто їсти саме йому.

Раніше портал Hyser повідомляв, що медики перерахували причини, чому жінкам варто їсти житній хліб.

Також ми писали, що через підвищення тарифів на комунальні послуги деякі продукти подорожчали на 10-15%.

Нагадуємо, що фахівці розповіли, які продукти є непоєднуваними між собою і до яких проблем зі здоров'ям може привести їх вживання.