Названо найнебезпечніший алкогольний напій

Стало відомо, які алкогольні напої завдають найсильнішої шкоди для здоров'я. Важливий висновок зробив британський вчений Хал Сосабовскі, повідомляє Daily Mail.

Жодна вечірка або урочисте свято не проходить без вживання алкогольних напоїв. Британський вчений розповів, які напої вважаються найнебезпечнішими для здоров'я.

За словами вченого, саме 20-градусні алкогольні напої викликають сильне похмілля. Оскільки вони не дуже міцні, їх всмоктування в кров на відміну від горілки відбувається швидше.

Сосабовскі вважає такі алкогольні напої як херес і портвейн найнебезпечнішими, після їх вживання на ранок у людини з будь-якого буде похмілля.

Зазначено, що іберійські кріплені вина вважаються найнебезпечнішими видами алкоголю.

Алкогольні напої, в яких вище 20% спирту, повільніше за всіх засвоюються в організмі та згубно впливають на роботу шлунка.

Наприклад, пиво містить низький градус алкоголю і після його вживання людина не відразу хмеліє.

Також вчений не радить при вживанні алкоголю запивати його водою. Виявилося, що швидкість сп'яніння воно не знизить, а призводить до "легкозасвоюваної" концентрації алкоголю на 20%.

Також не варто змішувати міцні види алкоголю зі слабкими.

Виявилося, що швидко сп'яніти можна після вживання ігристих вин. Все через те, що у вині міститься вуглекислий газ, який входить до складу шампанського. Бульбашки в цьому напої швидко всмоктуються в кров.

Похмільний синдром може викликати віскі та інший міцний алкоголь. Від горілки, за словами вченого, наступного ранку він буде "трохи менш тяжким".

Кращою закускою до алкоголю на святковому столі є салати та різна сира зелень, бо в ній багато клітковини.

Саме овочі уповільнюють процес всмоктування алкоголю в крові. Також слід більше налягати на страви з м'яса, риби та птиці. А ось соління ніяк не впливають на всмоктування алкоголю в кров.

Раніше портал Hyser повідомляв, що медики назвали продукти, які особливо небезпечні для підшлункової залози.

Також ми писали, що ряд продуктів не можна поєднувати разом, інакше можна заробити захворювання органів травлення.

Нагадуємо, що названі особливо корисні продукти для чоловіків, вони додадуть їм сил і зроблять справжніми "богатирями".