У Рівненській області виявили пса, який живе на даху

Багато хто знайомий з творчістю шведської письменниці Астрід Ліндгрен, яка створила літературного персонажа на ім'я Карлсон. Однак навряд чи хтось припускав, що такий "Карлсон" виявиться в Україні. Так, у Рівненській області знайшовся пес, який живе на даху. Про це повідомляє ТСН.
У Сарнах Рівненської області місцеві жителі періодично помічають на даху магазину собаку. Перехожі не раз викликали рятувальників, які знімали його звідти, але тварина знову опинялася на даху. Люди хвилюються, що собака виявилася там випадково і мерзне. Але як виявилося, пес не зовсім звичайний.
Продавчиня місцевого кіоску розповіла, що чотирилапого вже прозвали "Карлсоном", адже він живе на даху. За її словами собака вибігає на дах щодня, і кожен день небайдужі люди знімають його. Повідомляється, що "Карлсон" сам вибрав собі місця на даху магазину. При цьому пес точно не нудьгує, так як у нього є компанія - кіт, який також живе там.

Пес "Карлсон". Фото: скріншот YouTube-відео
Пес "Карлсон". Фото: скріншот YouTube-відео

Як помітили місцеві жителі "Карлсон" іноді запрошує до себе своїх друзів-собак, які також вилазять на дах. Люди припускають, що пес не просто так вибрав житлом дах магазину, адже продавці люблять його і підгодовують смачненьким.
Секрет "Карлсона" все ж вдалося розкрити, тварина знаходить шлях на дах по сходах за магазином. Відзначається, що пес гріється в ящиках, які склали на даху, а іноді загадково поглядає зверху на людей, що проходять повз. Деякі місцеві жителі сподіваються, що "Карлсон" незабаром покине дах, адже знайдеться людина, яка прихистить і подбає про незвичайний чотирилапий.
Раніше портал Hyser писав про те, пес спародіював обличчя людей спросоння.
Крім того портал Hyser писав про те, що мережу підкорив талановитий кіт, який віртуозно зіграв на піаніно. Незважаючи на те, що у пухнастого Шопена лапки замість рук і явно немає музичної освіти, він дав повноцінний концерт.