У мережі показали кумедний ролик з котом.

Коти можуть бути дуже винахідливі, якщо вони хочуть куди дістатися. І їм нічого не встане на шляху, навіть якщо це стіна будинку. В такому випадку завжди можна знайти невелику лазівку і впихнутися в неї. Так подумав і дорослий кіт, який зміг пролізти в невеликий отвір в стіні. Найцікавіше, що за всім цим з боку спостерігала велика собака.

Але брати участь в цій затії кота вона не горіла бажанням. Та й пролізти в такий невеликий отвір вона явно не змогла б. Звідки в стіні взялася така незрозуміла Дірка залишається тільки здогадуватися.

З перших секунд відео стає зрозуміло, що кіт відповідально підійшов до свого завдання і може навіть тренувався до цього. Можна помітити, що він вміло відштовхується задніми лапами від стіни, щоб швидше пролізти туди, куди йому потрібно.

"🙀Як би ви назвали відео?😂 ",- підписали ролик в мережі.

Варто сказати, що багато користувачів мережі висловили свою думку з цього приводу і звичайно здивувалися такому винахідливому коту.

"Якщо дуже хочеться, то можливо😍, Пішов у паралельні світи!😜🤣, Цікавість Перемогла)))😉, мета бачу.., в себе вірю.. і трохи Іванько)), Кіт-це сама Текуча субстанція! Просочиться куди завгодно😂 😂 😂 собачка в шоці, Дивись, у мене є понад здатність-я можу пройти крізь стіну))), хто хоче, той скрізь увійде 😂 😂 😂 , Просочитися �😂�, Собака так уважно спостерігає!))), Моя кішечка теж так лазила))) Переносили блок з розетками - тут як тут...А навіщо обходити?))) ",- написали користувачі в мережі.

Раніше Hyser писав про те, що кіт по-людськи заплакав, коли залишився один вдома, момент потрапив на відео.

Також писали, що у мережі обговорюють сміливого кота, який подолав відстань в 3 тисячі кілометрів.

Нагадаємо, що стало відомо, чому небезпечно називати кішок людськими іменами, це може відняти навіть життя.