Корисні напої при схудненні

Якщо людина взялася за процес схуднення, то перше, з чого потрібно почати - правильне харчування. Багато хто вважає, що після 18: 00 їсти не можна, бо обмінні процеси сповільнюються і легко набрати зайві кіло. Є кілька напоїв, які дуже ефективні в тих випадках, коли потрібно зігнати надлишковий жир в організмі. Про них докладно розповів портал Жіночий світ.

Ці напої можна приймати в помірних кількостях ввечері, щоб схуднути, а також налагодити сон:

  • Білковий коктейль. Якщо крім схуднення людина ще й займається спортом, цей напій просто ідеальний. Завдяки йому в організмі відбудеться відновлення м'язів під час сну. Чим більше м'язова маса, тим швидше будуть спалюватися зайві калорії в стані спокою. У молочних продуктах міститься триптофан, який здатний поліпшити якість сну. Для поліпшення смаку в такий коктейль можна додати трохи меду.
  • Ромашковий чай. Цей напій здатний поліпшити сон і заспокоїти нерви. Дослідження також показали, що чай сприяє схудненню і допомагає контролювати рівень глюкози в крові.
  • Чай з додаванням кориці. Такий напій має антиоксидантні та антибіотичні властивості. Тому, він теж допомагає в боротьбі із зайвою вагою.
  • Вода з насінням пажитника. Вона сприятиме виробленню тепла в організмі, що прискорить процес розщеплення жирів. Людям, які мають проблеми з травленням теж варто попити такий напій.
  • Молоко з куркумою. "Золоте молоко" часто використовують під час лікування застуди. Виявилося, що цей напій також допомагає в схудненні та поліпшенні травлення. Все через властивості куркуми, а в поєднанні з молоком такий напій допоможе добре виспатися.

Раніше портал Hyser повідомляв, що фахівці розповіли, як не потрібно заварювати каву і скільки чашок цього напою, що бадьорить можна випити в день без шкоди для здоров'я.

Також ми писали, що лікарі перерахували шкідливі напої, які краще повністю виключити зі свого життя.

Нагадуємо, що дієтолог дала поради, від яких шкідливих звичок варто відмовитися тим, хто прагнути знайти красиву фігуру. Варто пам'ятати, що не тільки від харчування, але і від способу життя залежить стрункість і краса здорового тіла.