Кіт здивував усіх музичним талантом

Часом тварини поводяться зовсім як люди і дивують несподіваними талантами. Так, один дуже талановитий кіт став зіркою в мережі, зігравши на піаніно. Відповідне відео опублікували на сторінці koto__mania в соціальній мережі instagram.

Існує думка, що піаністи мають довгі і тонкі пальці, щоб швидко брати потрібні ноти і не фальшивити. Також потрібно не один рік провчитися в музичній школі, щоб опанувати нотну грамоту. Однак, як виявилося пальці і музична освіта відсуваються на другий план, коли ти справжній талант. Саме таким виявився кіт, який скористався відсутністю господині і забрався на піаніно.

Незважаючи на те, що у пухнастого Шопена лапки замість рук і явно немає музичної освіти, він дав повноцінний концерт, який здивував не тільки господиню, але багатьох користувачів мережі. На відео видно як кіт вміло орудує лапками на музичному інструменті як ніби для нього це звичайна справа. Варто відзначити, що мелодія, яку зіграв домашній улюбленець, звучала досить-таки гармонійно і зовсім не "різала" слух. Власне це підтвердила і сама господиня пухнастого музиканта, зазначивши, що кіт грає навіть краще неї самої.

"Він грає краще за мене ще й так старанно", - йдеться в підписі до відео.

Користувачі Мережі були вкрай здивовані такою віртуозною грою на піаніно і залишили безліч коментарів під публікацією. Багато відзначили, що тварина явно володіє талантом і навіть дали йому кілька прізвиськ.

"Реінкарнація піаніста в кота, а лапи то пам'ятають...", "Ось вам і Людвіг кіт Бетховен", "Котик то - музикант!)) Розумничка, старається", "Так народжуються шедеври", "Це ж талантище","Мяуцарт", "Мурка виконує Мурку","Який молодчина, сонечко", "Ну і що я і без нот можу грати!",- написали під відео.

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Коментарі. Фото: скріншот instagram
Коментарі. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser писав про те, що кіт заплакав зовсім як людина, коли залишився вдома сам.

Також портал Hyser писав про те, що у Мережу насмішив кіт, який не хотів купатися.

Крім того, портал Hyser повідомляв, що кішок не можна називати людськими іменами.