У мережі з'явилося дуже кумедне відео, на якому прибиральниця стала просто зіркою телебачення.

Так, в мережі показали відео, яке відразу набрало багато переглядів і коментарів. Справа в тому, що на ньому під час запису прямого ефіру ранкового шоу "Ранок" на телеканалі "Суспільний" в кадрі несподівано з'явилася прибиральниця зі шваброю. Ніхто її появи, звичайно, не очікував. Цілком ймовірно жінка трохи розгубилася і продовжила робити свою роботу незважаючи на включені камери.

Але ведучий Віктор Дяченко вирішив не залишати цю ситуацію просто так і після того, як закінчив говорити свій текст, покликав прибиральницю в кадр і представив її всій Україні. Звичайно, він не забув подякувати жінці за її працю.

"Анна Григорівна зробила цей день! Ось так випадковий вхід в кадр перетворився на зіркову мить)) а головне, ми тепер знаємо її рису характеру - вперед попри будь-що!",- підписали настільки кумедне відео в мережі.

Варто сказати, що багато українців оцінили таку появу Ганни Григорівни в кадрі і відзначили, що вона з самого ранку змогла підняти їм настрій зарядити на весь день позитивними емоціями.

"Мій день точно був вирішений цією ситуацією,а під кінець ефіру Вітя його зробив щє більше юморним, Вітюша, дякую, давно так не сміялась! До речі, по дорозі зі студії зустріла нашу Ганну Григорівну, з нею обмінялися компліментами та посміялися, Анна Григорівна-зірка! А Віктор Дяченко (Віктор Дяченко) і Ольга Топольницька дуже професійно не розгубилися в ефірі!)) ",- написали в коментарях.

Раніше Hyser писав про те, що Макаревич здивував всіх дивним малюнком, Пікассо і не снилося.

Також писали, що зірка "Орла і Решки" Леся Нікітюк приголомшила шанувальників у відвертій червоній сукні, складно відірвати від неї очей.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк представила чоловіка, який розділяє з нею щастя і нічого її не бентежить.