Експерти розповіли, які продукти харчування викликають рак в організмі людини.

Так, практично кожен шостий житель планети стикається з онкологічними захворюваннями. Ця статистика говорить тільки про те, що рак продовжує поширюватися і лікарі далі його досліджують, щоб уберегти людство від цієї напасті. Але поки впоратися з раком не вдається.

Але на даний момент лікарі склали список продуктів, які в більшій мірі викликають рак в організмі людини. Тому від них потрібно постаратися максимально відмовитися, щоб потім не було ніяких проблем.

Очолюють рейтинг цих продуктів цукрозамінники, штучні барвники та ароматизатори, які входять до складу продуктів. Вони здатні запустити злоякісний ріст через свою надмірну токсичність. За словами лікаря-онколога Наталії Сукорцевої, зловживання шкідливими продуктами може призвести до раку горла, стравоходу, шлунка та інших органів.

Не варто забувати і про те, що велику небезпеку для організму людини представляє звичайний цукор. Про це не раз говорили лікарі. Ніякої користі в цукрі немає від слова зовсім. Він тільки веде до того, що людина може набирати зайву вагу, який, в результаті і стане причиною багатьох хвороб, в тому числі і раку.

Крім того, надмірне вживання цукру може викликати рак грудей, прямої кишки, сечового міхура. Однак цей продукт може захистити від гліоми-поширеного типу раку головного або спинного мозку.

Але все одно до його вживання варто підходити розумного і не переборщувати. Трохи цукру все ж можна додати в раціон якщо немає можливості повністю від нього відмовитися.

Раніше Hyser писав про те, що стало відомо, чим можуть нашкодити каші з цих круп.

Також писали, що медики розповіли, чому корисно тримати в спальній кімнаті лимон, вирішить відразу ряд проблем.

Нагадаємо, що відомий онколог розповів, що робив би, якби йому поставили діагноз "рак".