У мережі опублікували нову фотографію першої леді України Олени Зеленської, на якій вона постала в розкішному білосніжному образі. Вона буквально випромінює світло.

Фотознімок опублікували на фан сторінці президента країни Володимира Зеленського в соцмережі Instagram.

Олена Зеленська позує перед камерою в білосніжній сукні з довгими рукавами-ліхтариками і пояском, що підкреслює тонку талію. Доповнити образ вона вирішила бежевими туфлями човниками.

Зачіска елегантна і стримана, а макіяж натуральний, який підкреслює всі переваги зовнішності.

Олена Зеленська є володаркою сліпучої посмішки, від якої на душі стає тепліше.

У цьому вбранні вона зустрічала дружину прем'єр-міністра Ізраїлю Сару Нетаньягу.

Відомо також, що в такому незрівнянному образі Олена Зеленська позувала для журналу Elle. Олена Зеленська віддала свій наряд в оренду в рамках благодійного проекту, який передбачає усвідомлене споживання.

Суть проєкту в тому, що відомі українки передають сервісу оренди одягу Oh My Look! свої наряди, щоб вони змогли знайти нове життя, а взяти їх можна буде відразу ж після завершення карантину.

Олена Зеленська. Фото: elle.ua

Олена Зеленська. Фото: elle.ua

Олена Зеленська. Фото: elle.ua

"Я хотіла передати для проєкту не просто красиву річ, а річ з історією, з позитивними емоціями. У цій сукні я вперше, як Перша леді, зустрічала в Україні дружину прем'єр-міністра Ізраїлю Сару Нетаньягу. Особливо приємно те, що це робота молодого українського дизайнера - Дафни Мей. Мені здається, це плаття може підійти для будь-якого приводу, коли є настрій надіти щось світле, що дає відчуття радості і легкості", - зазначила Олена Зеленська.

Раніше "Нyser" писав про те, що Олена Зеленська повідомила, що в 2021 році планується розширення географії україномовних аудіогідів в ОАЕ.

Також наш портал повідомляв, народний депутат Юлія Тимошенко з'явилася в Раді з новою зачіскою.

Нагадуємо, у мережі показали найрозкішніші вбрання Олени Зеленської за 2020 рік.