У четвер, 18 лютого, в Україні ненадовго стане тепліше

Про перепади температури, і майже повну відсутність опадів, а так само незначні зміни погодних умов, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, інформував блогер і метеоролог Наталка Діденко.

Погода в Україні. Фото: скріншот YouTube-відео.
Погода в Україні. Фото: скріншот YouTube-відео.

Вже завтра, в порівнянні з минулою середою, температура повітря все ж підвищиться, але все одно позначки на термометрах будуть показувати негативні значення. У ніч на 18 лютого, практично на всі території нашої країни очікується від - 7 до - 14 градусів. Найбільш низькі температури будуть в північно - східній частині: від - 15 до-22 градусів за Цельсієм. Трохи тепліше - в західних і південних регіонах: від - 3 до - 9 градусів. У Закарпатті - не вище 0 за Цельсієм.

Вдень четверга в північних областях - від 7 до 14 морозу. В інших областях України, в основному, від - 2 до-7 градусів за Цельсієм. У південній частині країни - від - 2 до + 3 градусів, на узбережжі Криму і в Закарпатті - від + 1 до + 5 градусів за Цельсієм. Сніг вірогідний тільки в західних, південних і центральних областях, на решті ж території - без серйозних опадів.

Погода. Скриншот с видео на Youtube
Погода. Скриншот с видео на Youtube
Погода. Скриншот с видео на Youtube

Втім, вже в п'ятницю, 19 лютого, в Україну знову прийде серйозне похолодання. У деяких областях позначки на термометрах покажуть від - 24 до-29 градусів за Цельсієм.

У столиці України, в цей четвер, будь-які опади, в тому числі сніг - малоймовірні. І денна, і нічна температури будуть абсолютно ідентичні: від - 10 до - 12 градусів за Цельсієм. Але вже ближче до вечора 18 лютого, температура опуститься до - 16...-18 градусів за Цельсієм, а вночі й до-20 градусів. Тепло очікується до кінця тижня, з 21 по 22 лютого, цілком можливо, що навіть плюсові температури.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, коли "Укргідрометцентр" обіцяв похолодання в нашій країні.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, з якої дати в Україну знову прийдуть серйозні морози.

А до цього "Hyser" розповідав про те, в якому місяці українці знову повинні перевести годинник.