У мережі супермаркетів АТБ стартували новорічні знижки щодо широкого асортименту продуктів. Серед помітних змін цін можна виділити зниження вартості м'яса, ковбаси, кави та олії, що дає покупцям можливість заощадити протягом шести днів.

Про це повідомили в прес-службі мережі супермаркетів.

М'ясний розділ запропонував знижені ціни на курятину та копчені курячі крила. Наприклад, стегна курчат-бройлерів від ТМ "Чебатурочка" стали доступнішими на 5,91 грн/кг. Копчені курячі крила від ТМ "Своя лінія" подешевшали на 65 грн/кг.

Торкаючись ковбаси, мережа супермаркетів пропонує ковбасу "Українську" від ТМ "Добрів" на 40% дешевше. Це також стосується сирокопченої ковбаси "Золота" від ТМ "М'ясна лавка/Своя лінія".

Ціни на каву знизилися на 40%. Так, розчинна кава від ТМ Jacobs Monarch 200 г та від ТМ Carte Noire 140 г тепер доступні за вигіднішими цінами.

У розділі олії виділено вершкове масло 62% від ТМ "Молокія" 180 г, що подешевшало на 28%. А олія від ТМ "Олейна" 0,85 л доступна зараз по 40,90 грн, надаючи знижку 31%.

Ці новорічні знижки дозволяють покупцям не тільки заощадити, а й урізноманітнити свій стіл у святковий період, насолоджуючись якісними продуктами за доступнішими цінами. Зниження цін на продукти у мережі супермаркетів АТБ, особливо на м'ясо, ковбасу, каву та олію, відіграє важливу роль для вразливої ​​частини населення України. Це полегшує фінансовий тягар і робить базові продукти доступнішими, що особливо важливо в умовах економічних труднощів.

Зниження вартості основних товарів дозволяє людям з обмеженими фінансовими ресурсами забезпечувати себе якісною їжею та заощадити на витратах, покращуючи їх загальний добробут.

Читайте також:

Що буде з цінами на продукти в супермаркетах вже цього року і до чого готуватись

Подбайте про своє серце у святкові дні: продукти, які краще обмежити

Гречка, макарони та рис: що зараз відбувається з цінами на ці продукти і чи варто хвилюватися