Фонд Terre des hommes та благодійний фонд "Добробут України" об'єднали зусилля, продовжуючи допомагати в утепленні будинків внутрішньо переміщеним особам та постраждалим від війни громадянам. В рамках цього проєкту надаються набори для індивідуального утеплення та матеріали для забезпечення тепла у житлових приміщеннях.

Про це пише "Стіна".

Варто зазначити, що зараз охоплюються такі регіони: Чернігівська, Сумська, Харківська, Дніпропетровська, Запорізька та Миколаївська області.

Таким чином реєстрація на видачу допомоги для утеплення житла проводиться у Харківській та Чернігівській областях, включаючи громади Огородна, Ніжинська, Прилуцька, Куликівська, Носівська, Бахмацька, Чернігівська, Сосницька у Чернігівському регіоні, а також Зачепилівська, Донецька громада, Харківська, Куп'янська, Ольшанська, Богодухівська, Люботинська, Золочівська, Ізюмська, Чугуївська у Харківському регіоні.

Для отримання наборів для індивідуального опалення мешканці вказаних регіонів можуть заповнити анкету за наданим посиланням. У ній необхідно вказати контактні дані, дані про членів сім'ї, регіон проживання, а також інформацію про статус вразливості (внутрішньо переміщений, місцевий житель) та стан житла.

Ця ініціатива набуває особливої ​​важливості у світлі руйнувань, спричинених військовими діями. Фахівці зазначають, що за період війни було зруйновано майже 160 тисяч будівель, зокрема, близько 20 тисяч багатоповерхових. Проєкт спрямований на відновлення та покращення житлових умов для людей, які постраждали від цієї руйнівної реальності.

Читайте також:

Українці вже можуть отримувати нове житло за спеціальними сертифікатами: що потрібно знати

І як їх назвати? Чиновники розіпхали по кишенях 21 мільйон гривень, виділений на відновлення житла у Гостомелі

Названо міста Чехії, в яких українцям почали відмовляти у безплатному житлі. Перевірте цей перелік