Президент Росії Володимир Путін офіційно висунув свою кандидатуру на новий президентський термін на майбутніх виборах 2024 року. Про це було оголошено в ході заходу на честь Дня Героїв Вітчизни, де Путін відповів на заяву Артема Жоги та заявивши, що він потрібний Росії.

Про це пише "pravda", посилаючись на джерела російської пропаганди "РИА Новости".

Путін, який був домінуючою політичною фігурою в Росії, раніше обіймав посаду президента у 2000, 2004, 2012 та 2018 роках. Майбутні президентські вибори призначені на 17 березня і відбудуться три дні з 15 по 17 березня, згідно з даними за рішенням Ради Федерації.

Здатність Путіна виставити свою кандидатуру на виборах 2024 року стала можливою завдяки поправкам до конституції, внесеним у 2020 році, які продовжили президентський термін до шести років.

Під час події так званий "герой ДНР" Артем Жога сказав Путіну, що "потрібний Росії". "Дякую, не приховуватиму, що в різний час у мене були різні думки, але зараз такий час, коли потрібно приймати рішення. Я балотуватимуся на посаду президента Російської федерації", - відповів Путін.

Читайте також:

Будуть великі сюрпризи: три знаки Зодіаку, яким дуже пощастить наприкінці грудня

Запишіть ці поради: що робити, якщо в мороз сів акумулятор і машина не заводиться

Ось чому картопля виростає дрібною: як у жодному разі не можна підгортати грядки

Чому не можна довго сидіти в туалеті і що може з вами статися: про це має знати кожен