Повідомляється, що у Білгороді невідомі підпалили велику букву «Z», яка стала символом незаконного вторгнення в Україну. Російські правоохоронні органи нині шукають винних у цьому діянні.

Про це пише «obozrevatel», посилаючись на публікацію мера міста Валентина Демидова.

Відомо, що вчора ввечері (17 вересня) о 0:29 невідомі підпалили будівлю "Z", розташовану біля проспекту Ватутіна. Інцидент був знятий на камеру, відео передано до поліції. Проводяться слідчо-розшукові заходи.

Варто зазначити, що камера також зафіксувала транспортні засоби, які зупинилися та спробували надати допомогу.

Окрім цього, мера міста Білгород Валентина Демидова висловила подяку тим людям, які спробували погасити пожежу та врятувати путінську символіку у вигляді величезної літери "Z".

Ще російський чиновник зауважив, що споруді завдано мінімальних збитків, і найближчим часом її відновлять.

«Сьогодні вночі о 0.29 невідомі підпалили конструкцію "Z", встановлену біля пр. Ватутіна. Камера зафіксувала момент підпалу, відеозапис передали до поліції. Проводяться слідчо-розшукові заходи. Хочу зазначити, що камера зафіксувала машини, які зупинялися і намагалися допомогти. Дякую всім і особливо тій молодій людині, яка сама почала гасити пожежу вогнегасником, не чекаючи прибуття спецслужб. Конструкція практично не постраждала, упорядкуємо найближчим часом», - розмістив публікацію путініст у соціальній мережі.

Скрін посту Демидова в Telegram
Скрін посту Демидова в Telegram

Читайте також:

Не повторюйте ці помилки: як у жодному разі не можна зберігати цибулю

Готуємось до подорожчання продуктів: українців уже попередили про нові ціни

Рідко ламаються і недорогі в обслуговуванні: названо машини, які ніколи не підведуть