"Укрзалізниця" (УЗ) тимчасово розширює кількість доступних місць на міжнародному маршруті до Словаччини для поїздів №960 та №961 Мукачеве – Кошице. З 25 серпня по 3 вересня поїзди відправлятимуться з додатковими вагонами, що збільшить пропозицію квитків удвічі.

Докладніше про те, що потрібно знати та в чому хороша новина щодо квитків на потяги, інформує "Укрзалізниця".

Повідомляється, що у зазначений період поїзди здійснюватимуть рейси з додатковим вагоном 2 класу під номером 2. Кількість та розташування місць у цьому вагоні аналогічно звичайному вагону номер 1, який зазвичай використовується для даного маршруту. Це дозволить уникнути дефіциту квитків на пікові дати за даним маршрутом.

Також нагадується, що цей маршрут може бути використаний пасажирами не тільки для поїздок у Кошице, а й для пересадки на нічний поїзд до Братислави (Словаччини) та Праги (Чехії). Однак варто зазначити, що квитки на потяги з України до Словаччини не доступні для покупки онлайн. Проїзні документи можна придбати лише у міжнародних квиткових касах в обох країнах.

Це тимчасове збільшення кількості місць на маршруті до Словаччини надасть додаткові можливості для пасажирів та дозволить уникнути проблем із доступністю квитків на цьому популярному напрямку. Подорожуючи поїздом, можна комфортно та зручно дістатися до різних міст Словаччини, а також здійснити пересадку на інші маршрути в Європі.

Читайте також:

Вимагайте повну суму: як повернути квиток на потяг "Укрзалізниці" та повернути його повну вартість

Чоловіків туди не пускають: "Укрзалізниця" відкрила спеціальні жіночі купе у потягах

Це треба знати: Укрзалізниця змінила правила повернення грошей за квитки