У суботу, 26 серпня, український боксер-важковаговик Олександр Усик, володар титулів чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF, зустрінеться з британським боксером Даніелем Дюбуа.

Про це пише «ТСН»

Очікуваний матч між Усіком та Дюбуа відбудеться на «Тарчинськи Арені» у Вроцлаві, Польща. Битва з високими ставками поставить на кон усі діючі чемпіонські пояси Усика.

Очікується, що поєдинок Усік-Дюбуа розпочнеться приблизно о 23:00. Київський час.

Для глядачів в Україні ексклюзивна трансляція матчу Усік – Дюбуа буде доступна через медіасервіс MEGOGO. Подивитися бій можна за різними варіантами передплати, у тому числі "Легка", "Оптимальна", "Максимальна" та "Спорт".

Пряма трансляція буде доступна в розділі «Спорт» на платформі MEGOGO, на каналі «MEGOGO Gong», а також через спеціальний канал, який буде доданий до сервісу в день бою.

Оновлення та коментарі щодо бою Усік-Дюбуа в режимі реального часу будуть доступні на відповідному веб-сайті в текстовій онлайн-трансляції.

Олександр Усик, 36 років, може похвалитися непереможеним рекордом у 20 перемог, 13 з яких було досягнуто нокаутом. При переході в суперважкий дивізіон початковий успіх Усіка припав на важку категорію (до 90,7 кг), де він володів усіма чотирма основними поясами. Примітно, що Усік переміг британського боксера Ентоні Джошуа у матчі-реванші у серпні минулого року, захистивши свої титули та забезпечивши собі вакантний пояс журналу The Ring.

Даніель Дюбуа, 25 років, має у своєму послужному списку 19 перемог, з яких 18 вражаючих перемог досягнуто нокаутом. У листопаді 2020 року він зазнав єдиної поразки від британського боксера Джо Джойса. Останній поєдинок Дюбуа завершився перемогою нокаутом над південноафриканським боксером Кевіном Лереною у грудні 2022 року.

Читайте також:

Штраф вже не врятує: як можна потрапити за ґрати через те, що ваша машина не пройшла техогляд

Знайомі вимагатимуть від вас розкриття секрету: готуємо найсмачнішу кукурудзу у фользі

Будьте готові: Vodafone змінить вартість трьох найпопулярніших тарифів. Скільки заплатимо з 1 вересня