Війна в Україні йде своєю чергою, і враховуючи, що в Російській Федерації відбуваються різні перегрупування та навчання військових, періодично відбуваються НП, які йдуть на користь обстановці як на фронті, так і впливають на внутрішні настрої в РФ.

Наприклад, сьогодні, 27 липня, в Алтайському краї РФ сталася аварія вертольота Мі-8, через яку за попередніми даними загинули 6 людей, а ще 7 отримали серйозні поранення. Докладніше про це інформують росЗМІ та різні Telegram-канали.

За свідченнями свідків, катастрофі вертольота, що сталося, передувало зачеплення його лопатей за лінію електропередачі, внаслідок чого вертоліт втратив керування і розбився об землю, після чого виникла пожежа.

На відеозаписі інциденту видно, як Мі-8 намагався здійснити посадку, але раптово закрутився у повітрі, зачепив стовп і впав на бік.

Відомо, що політ виконувався співробітниками авіакомпанії АлтайАвіа, які перевозили групу туристів. Подробиці про кількість постраждалих уточнюються, на місці події працюють пожежно-рятувальні служби.

За інформацією "Росавіації", на борту вертольота знаходилося 16 осіб, включаючи трьох членів екіпажу та 13 пасажирів. Рейс був призначений для комерційних цілей, а пасажири прямували до гори Білуха, відомої туристичної пам'ятки регіону, як повідомляють місцеві ЗМІ.

Читайте також:

Хороша новина від Зеленського: що розповів президент про розширення ППО містами України

Путін уже втрачає владу в Росії: що там зараз відбувається

Це прокляття вже назавжди: у росіян знову почалися проблеми із Кримським мостом