Останнім часом загарбницька армія Російської Федерації зачастила зі своїми ракетними атаками по Україні, зокрема, по Півдню та Сходу країни. Буквально щоночі українці ховаються в підвалах і моніторять ситуацію, паралельно проклинаючи Російську Федерацію, росіян, Путіна та всіх тих, для кого "не все так однозначно" через півтора року війни.

Розглядаючи можливість нових масованих ракетних атак Російської Федерації на Україну після удару по Кримському мосту, військовий експерт і полковник запасу Олег Жданов висловив свою думку. Докладніше про небезпеку нових масованих ракетних ударів інформує Главред.

Полковник Олег Жданов зазначив, що попри інцидент із Кримським мостом, ракетні атаки з боку Російської Федерації в Україну були б ймовірними й без цієї події. Він також зазначив, що поточна пауза в ракетних ударах, швидше за все, пов'язана з тим, що Росія готує запаси ракет.

Торкаючись потенційної мети нових ракетних атак з боку Російської Федерації на Україну, експерт не навів конкретних даних або цитати. Він залишився помірним щодо вказівки на конкретні напрямки або цілі таких атак.

"Думаю, ударів по якихось нових місцях не буде. Ракетні удари завжди спрямовані проти мирного населення. Завжди. Відсоток поразки військових об'єктів мінімальний. В основному росіяни б'ють по мирних об'єктах, містах, скупченнях людей. Що ж, чекатимемо і тренуватимемо нашу ППО", - додав Олег Жданов.

Читайте також:

Зеленський уже прямо попередив: за Одесу обов’язково буде відповідь. Що сказав президент

Поїхав до Кобзона: Путін втратив у бою свого улюбленого скандального журналіста. Фото

Справа йде до перемоги! Важлива заява. ЗСУ перехопили ініціативу по всій лінії фронту