У ході зустрічі з губернатором Іркутської області Ігорем Кобзєвим Президенту Росії Володимиру Путіну повідомили про "мужню жертву" "героя" Росії рядового Едуарда Дьяконова з Іркутська, який був ліквідований у Маріуполі, захищаючи своїх однополчан-окупантів. Зворушений цією історією Путін передав привіт усім загиблим солдатам, сказавши: «Передавайте їм усім привіт».

Про це пише «unian»

Тим часом у конфлікті, що триває на сході України, українські військові продовжують оборонятися і наступати. Минулої доби вони успішно ліквідували 114 російських окупантів, ще близько 300 отримали поранення.

Ці події наголошують на високих ставках і людських жертвах, пов'язаних з війною в Україні. На превеликий жаль, в Україні гине багато цивільних осіб, а росіяни продовжують радіти цьому.

Скріншот діалогу
Скріншот діалогу

Проте всі чудово знають, що окупанти поводяться як нелюди, вони вбивають мирне населення, грабують і знущаються з невинних українців. А сам тиран Путін продовжує зомбувати росіян, роблячи з них маріонеток, аби всіма силами відправити на забій в Україну. Весь цивілізований світ став на бік України, бо правда на її боці. Росія понесе відповідальність за свої звірства.

Читайте також:

Ви цього не знали: як правильно зберігати молоді огірки, щоб вони довго зберігали свіжість

Трамп розповів, як змусить Путіна укласти мир із Україною

Не повторюйте ці 5 помилок, щоб не зіпсувати врожай картоплі – вона виросте дрібною