Калина - рослина, що має сильну енергетику, яка здатна впливати на життя і долю людини.

Вважається, що калина може залучити удачу та захист, але також калина може залучати неприємності та хвороби. Тому садити калину потрібно з обережністю та повагою, дотримуючись певних правил.

Докладніше про те, що говорять прикмети та в чому може бути небезпека посадки калини біля будинку, читайте у нашому матеріалі.

Одне з таких правил свідчить, що калину не рекомендується садити поряд із будинком чи у дворі. Це пов'язано з припущенням, що калина може залучити злих духів та чаклунів, які можуть нашкодити мешканцям будинку чи їхньому майну.

Також вважається, що калина може викликати конфлікти, розбіжності та розколи у сім'ї, особливо між подружжям. Часто калину пов'язують зі зрадами, розлученнями та почуттям самотності.

Крім того, однією з причин, через яку не рекомендується садити калину поряд з будинком, є асоціація калини зі смертю та похованням.

Калина часто використовується для прикраси трун та могил, а також для проведення поминальних обрядів. Тому калина може викликати сумні думки та почуття, а також може асоціюватися з хворобами та втратою близьких людей.

Читайте також:

Гладіолуси вам віддячать пишними квітами: ось як їх потрібно поливати

Перець виростить солодким і великим: полийте цим простим засобом грядки і ви здивуєтеся

Красивіше за будь-яку наречену: що потрібно зробити для пишного цвітіння гладіолусів. Спробуйте ці способи