Пекельна спека українцям вже набридла, а тому майбутні погодні зміни, які очікуються у вихідні, допоможуть українцям видихнути.

За даними сайту Ventusky, наприкінці тижня літню спеку на більшій частині території країни буде замінено дощами зі спалахами гроз.

У суботу, 24 червня, дощі з грозами розпочнуться у західних областях, і впродовж дня, 24 червня, цей дощовий фронт повільно переміститься 24 червня на південний захід. Близько вечора, 24 червня, опади з грозами також очікуються в центральних регіонах України. У деяких районах кількість опадів 24 червня може бути досить високою.

Фахівці зазначають, що короткочасні дощі можуть йти, припинятися та починатися знову. Це з нестійким атмосферним тиском у денний період. Сонце сприяє інтенсивному випаровуванню води та нагріванню нижніх шарів повітря, що спровокує формування дощових хмар.

У такі дні люди повинні бути обережні і не забувайте взяти з собою парасольку та каптур, щоб захиститися від дощу та грози. Але не відкидайте крайні погодні умови наче щось погане, тому що вони можуть бути красивими та вражаючими, головне - залишатися в безпеці.

Скріншот із мережі

Скріншот із мережі

Скріншот із мережі

Читайте також:

Навіть є камін: киянин збудував особистий бункер за ціною машини. Що там усередині. Фото

Торкнеться тисяч українців: тепер охоронцями не зможуть працювати чоловіки, які підлягають мобілізації

Важлива заява Зеленського щодо Запорізької АЕС: "У РФ розглядають акт із викидом радіації"