Ні для кого не секрет, що певний час ПриватБанк був єдиним банком, який надавав клієнтам послугу прийому готівки та євро у своїх терміналах. Ось тільки з кінця травня ця послуга стала недоступною. Прес-секретар банку Олег Серьга тоді розповів, що її припинення пов'язане із проблемою старих купюр. І ось клієнти ПриватБанку знову можуть користуватися цим привілеєм.

Стало відомо, що Приватбанк знову здійснює валютно-обмінні операції в касах банку для фізичних осіб, а також через мережу терміналів самообслуговування. При цьому співробітники банку виконують поновлені вимоги НБУ (Національного банку України).

Про це йдеться у повідомленні ПриватБанку 22 червня.

"ПриватБанк здійснює валютно-обмінні операції в касах банку для фізичних осіб згідно з оновленими вимогами НБУ. Як повідомили у банку, за чинними нормами та правилами всі банкноти без ознак підробки або значного пошкодження придатні для операцій як купівлі, так і продажу, без обмежень за роком випуску банкнот іноземної валюти та їхнього номіналу", – йдеться у заяві фінустанови.

Нагадаємо, що останнім часом по всій території України почастішали випадки, коли обмінники та деякі з банків відмовлялися приймати долари через нібито їхній "зношений" стан або через рік випуску. В основному під відмову потрапляють купюри 1996 та 2001 років випуску.

Читайте також:

Будьте готові: Приватбанк підвищує тарифи. Кого це торкнеться

ПриватБанк запустив нове меню у додатку Приват24

Чи не встигли зняти гроші? Приватбанк почне блокувати рахунки. Банкомат уже не допоможе. Що потрібно знати

ПриватБанк попередив українців щодо грошових переказів