У глибинній ночі 19 червня жителі Білгородської області перебували всередині своїх будинків, сподіваючись на безпечний сон. Але мовчання було порушено гулом вибухів і клубами диму, що охопили все навколо. Обстріли, які вже стали рутиною, сталися знову. І цього разу на черзі опинився населений пункт Валуйки.

Багато російських Telegram-канали інформували, що в результаті обстрілу міста Валуйки з'явилися постраждалі, серед яких - семеро людей із травмами середньої тяжкості, що постраждали через обстріл.

Окрім іншого, у Валуйках внаслідок обстрілів було зафіксовано пошкодження у п'яти багатоквартирних будинках та чотирьох приватних домоволодіннях. Внаслідок обстрілу нібито вибиті вікна та посічені фасади. А в одному із домоволодінь через обстріл горіла господарська будівля. Також через обстріл міста Валуйки постраждали автомобілі - в них повилітали вікна, а дехто навіть перевернув з коліс на дахи.

До речі, хто саме здійснив обстріл міста Валуйки, невідомо. Офіційно сторони взяли він відповідальність. Але російська армія часто практикує обстріл своїх територій з метою дискредитації Збройних сил України.

Читайте також:

Прям як від ядерної бомби: під Брянськом палає пекельна пожежа, через "гриб" навіть не видно сонця. Фото

Найпотужніша пожежа в Москві: чорний стовп диму видно за кілька кілометрів

Кара небесна: Росію атакували безпілотники, у містах починаються блекаути та паніка