Вже усі звикли до того, що українці називають своїх дітей дуже незвичними іменами. Хтось бере імена із церковних календарів, а хтось пов'язує ім'я дитини з перемогою України, називаючи дівчаток Джавеліною.

Але є й інші, свіжіші історії, які ще не встигли облетіти простори всесвітньої Мережі.

Співробітник видання Hyser повертався поїздом до Києва від своїх батьків. Крім нього в купе знаходилося 3 жінки, одна з яких була в дуже піднесеному настрої. Смаглява, з кучерявим волоссям дуже повна панночка представилася Наталкою.

Коли потяг рушив, жінка дістала з рюкзака пластикову дволітрову пляшку домашнього (як вона стверджувала) вина та запропонувала супутницям і попутчику відзначити народження доньки – малютка народилася 12 червня.

Вино було підозріло каламутного кольору і пінилося, тому пасажири культурно відмовилися від розпиття цього дивного напою, запропонованого Наталкою.

Жінка не образилася і за два ковтки спустошила відразу половину пляшки. Після досить тривалої відрижки, схожої, швидше, на ричання якоїсь дикої тварини, Наталка видала таке: "Мою доцю називатимуть Тетяна Леопардівна!!!".

На запитання однієї з пасажирок, про те, як же звати чоловіка, Наталка, розігріта пінистим вином, що забродило, відрапортувала: "Чоловіка звуть Роман. Ромка його всі називають. І що, тепер доньку називатимуть Тетяна Романівна?! Змусила його поміняти ім'я, зробили все офіційно.Тепер замість Ромки - Леопард, а донька буде Тетяною Леопардівною, нехай всі вдавляться!!!".

Після кількох історій про те, як складно пити тепле вино в задушливому вагоні, Наталка з третьої спроби встала з нижньої полиці та вирушила на перекур разом із рюкзаком та недопитою пляшкою бражки – потяг зупинився на одній зі станцій.

З якоїсь невідомої причини мати новонародженої Тетяни Леопардівни більше в купе не з'являлася.

Читайте також:

Пощастило тим, хто купився: в Україні почало дорожчати сало. Скільки просять за кілограм

Російський Курськ у дикому диму та вогні: з'явилися перші відео потужного "хлопка"

Жінка провела 500 днів у печері, вийшла звідти і очманіла від змін у світі