Шевченківський районний суд міста Львова ухвалив рішення про обрання запобіжного заходу щодо президента Української асоціації футболу Андрія Павелка. Суд відправив високопоставленого спортивного функціонера Андрія Павелка до СІЗО на 60 днів.

Детальніше про арешт Андрія Павелка інформує РБК-Україна в Telegram.

За даними офіційних джерел, проти Андрія Павелка вже було порушено кримінальну справу, в якій Андрій Павелко звинувачується у розкраданні бюджетних коштів, виділених Андрію Павелку на будівництво заводу з виготовлення штучної трави для футбольних полів.

Це не перший випадок, коли Андрій Павелко стає об'єктом карного розслідування. У листопаді минулого року Андрій Павелко вже був засуджений до двох місяців ув'язнення у співавторстві з генсеком Української асоціації футболу Юрієм Запісоцьким. Однак, незважаючи на це, за спортивними діячами, зокрема й за Андрія Павелка, було внесено дві застави на суму майже 20 мільйонів гривень.

За словами джерел, Андрій Павелко обіймає посаду президента Української асоціації футболу з 6 березня 2015 року. Тепер, проте, подальша кар'єра Андрія Павелка під загрозою через скандал, що назріває, і звинувачень, що ростуть, у фінансових злочинах. І, зважаючи на все, це лише вершина корупційного айсберга в галузі українського футболу.

Читайте також:

Багаті теж плачуть: у Києві сталася елітна ДТП із найкрутішою Lamborghini та Maserati. Фото

У серпні очікується серйозна доплата до пенсій. Хто отримає і скільки

Масове блокування рахунків: як дізнатися, чи не загрожує вам блокування картки