Гімн України – це символ української нації, це історія цілого народу: історія боротьби за свою незалежність та право на існування цілого етносу. Гімн України раніше співали лише на офіційних заходах, однак після 24 лютого 2023 року Гімн України став більш значущим та важливим для кожного українця. Багато хто прокидається Гімном України, багато хто під Гімн України засинає. З Гімном України народжуються наші діти, з Гімном України йдуть у вічність наші батьки та наші захисники. Гімн України – це і є ми.

Нещодавно в мережі з'явилося відео, як маленький українець співав Гімн України на шкільній лінійці з приводу закінчення навчального року в Україні. Докладніше про те, як хлопчик заспівав Гімн України, інформує Обозреватель.

Маленький патріот Тимофій, вік якого лише 7 років, емоційно виконав Гімн України. Відео його виконання Гімну України було опубліковано у TikTok, де отримало понад 180 тис. лайків та викликало справжній ажіотаж серед користувачів. Хлопчик самостійно вивчив Гімн України, щоб запам'ятати його на все життя та навчитися виконувати "найкрасивішу пісню нашої України" так, щоб вкласти в Гімн України всю свою душу. Користувачі мережі зазначили, що малюк є справжнім патріотом, який стане справжнім українцем та зможе будувати незалежну та сильну Україну.

Читайте також:

Горітимуть найбільші міста Росії: астролог назвав дату "вогняного пекла" в РФ. Зовсім скоро

Зеленський потужно відповів Трампу з приводу миру за 24 години

Спекотне літо скасовується: синоптик розповів про сюрпризи погоди у червні