Легіон "Свобода Росії", який разом із РДК зайшов на бронетехніці до села Нова Таволжанка під Шебекіно, показав на відео, як російські війська обстрілюють населені пункти Білгородської області.

Стало відомо, що в суботу, 3 червня, російські війська били з артилерії населеними пунктами Щебекіно, Нова Таволжанка, Муром та іншим. Вони б'ють своїми містами, просто щоб вигнати звідти російських добровольців, які бажають навести лад у країні.

Відповідне відео було опубліковано на офіційному Telegram-каналі легіону.

"Путінські військові продовжують хаотичний обстріл Білгородщини. Намагаючись хоч якось завдати удару по наших сил ворог вогнем заливає населені пункти, незважаючи на цивільні втрати. Вже сьогодні були удари артилерії по населених пунктах Шебекіно, Нова Таволжанка, Муром та інші", - йдеться.

Представники легіону стверджують, що до району бойових дій зайшли "кадировці" з "Ахмата" для проведення інформаційних операцій.

Крім того, добровольці нібито погодили з українським командуванням відкрити гумкоридори для жителів Білгородської області, які страждають на обстріл путінських військ.

"Тому всіх, кому потрібна допомога за добровільною згодою, можуть бути евакуйовані вглиб України для надання притулку та всіх необхідних базових потреб", - зазначається у повідомленні.

Для цього потрібно підійти до представників Легіону "Свобода Росії" чи Російського добровольчого корпусу та попросити притулку.

Читайте також:

Все, чим можуть нас здивувати: Жданов розповів, чого чекати від ракетних ударів

Путін буде в ударі: військовий експерт розповів, що відбувається у Кремлі

Бої перейшли на територію Росії, війська Путіна біжать