Трагічна новина про загибель Ростислава Янчишена, талановитого соліста балету Одеського національного академічного театру опери та балету, вразила багатьох людей. Він загинув у віці 31 року від мінометної атаки, захищаючи територію своєї батьківщини від рашистських загарбників.

Докладніше про це інформує сайт meta.ua.

Ростислав Янчишен народився у місті Кам'янець-Подільському Хмельницької області у 1991 році. Він здобув художню освіту та став артистом балету Одеського національного академічного театру опери та балету. Він був амбітний та талановитий, і керівники театру бачили його як свого майбутнього лідера.

Однак Ростислав завжди намагався надати допомогу своїй рідній країні у скрутні часи. Коли розпочалася війна в Україні, він мріяв приєднатися до Збройних сил України, щоб захистити свою батьківщину від російської агресії. Але його не прийняли до ЗСУ через медичні причини.

Однак це не зупинило Ростислава, і він вирішив стати добровольцем і служив на фронті, бувши кулеметником. Він демонстрував свою відвагу та відданість країні, його друзі відгукувалися про нього, як про людину "з яскравою усмішкою та великим серцем".

На жаль, доля Ростислава перервалася зарано - 19 квітня в результаті мінометної атаки він загинув у віці 31 року, за місяць до свого 32-річчя. Його смерть була потрясінням для багатьох людей, і він залишиться в пам'яті як талановитий артист і справжній герой, який жертвував своїм життям, захищаючи Батьківщину.

Читайте також: