Українським дівчатам і жінкам дали дуже цінну пораду, в якій розповідається про те, як сушити волосся, коли раптово відключили світло. Так, через постійні раптові відключення від електропостачання доводиться шукати альтернативні способи для звичайного життя.

Цю інформацію розмістили на порталі новин «РБК-Україна»

Для того щоб висушити волосся, спочатку потрібно прибрати з нього зайву вологу. Тут потрібно буде взяти рушник і ретельно витерти кожне пасмо волосся. Важливо підкреслити, що це потрібно робити дуже акуратно, тому що можна нашкодити своєму волоссю. Якщо у дівчини багато волосся, то тут знадобиться два пухнасті рушники.

Після цієї процедури необхідно буде перейти до другого етапу, тут знадобиться микрофибра. Волокна мікрофібри м'якші та ефективніші вбирають воду і зможуть дати унікальний об'єм.

Якщо у вашому будинку відключили тільки світло, а опалення залишилося, потрібно взяти один рушник і покласти його на батарею. Поки воно гріється, витирайте пасма свого волосся іншим рушником. Після цього візьміть тепле та повторіть процедуру.

Також для видалення вологи з волосся чудово допоможуть звичайні паперові рушники. Однак брати одну штуку не рекомендується, тому що вона дуже швидко розмокне і прилипне до вашого волосся. Найкраще брати паперові рушники після процедур, про які йшлося вище.

Читайте також:

Через відключення світла за електрику доведеться платити по-новому. Що змінилося

Не включають світло: куди скаржитися, якщо у вашому будинку постійно відключають електрику