Столичні комунальники зіткнулися з необхідністю збирати на роботі паззл

Співробітник комунальний служб рідко коли доводиться займатися якоюсь творчою роботою, однак, київським комунальникам в цьому сенсі "пощастило". Про це в соціальній мережі Twitter повідомив користувач "мені це не цікаво".

Він опублікував у своєму профілі відеоролик, на якому відобразив, як комунальники в центрі міста збирають знак з фарбованої бруківки, оскільки начальство доручило їм цим зайнятися. На ролику, однак, видно, що виходить у них це насилу.

"Хлопці, щас благоустрій на Пушкінській реально намагається зібрати назад знак, який на тротуарній плитці був намальований. Говорячи начальство так сказало, 10 з 10", - написав у своєму пості Користувач.

Пізніше він опублікував другий пост, судячи з якого успіху в своєму завданні комунальники не досягли. На фотографії з підписом" здалися хлопці)))" видно, як фарбована бруківка виставлена акуратними стопками біля рекламного щита.

На цьому, однак, митарства комунальників не закінчилися. На наступний день після першого посту, користувач опублікував ще один, з фотографією, на якій видно, як співробітники комунальних служб вдруге намагаються зібрати цей незвичайний паззл. "Веселі київські розваги. День 2", - підписав він пост.

Ця гілка твіттів розвеселила користувачів незвичністю відображеної ситуації:"Нормальний паззл за свої гроші", "Завдання із зірочкою","От би там зняли таймлапс" — (інший користувач): "Під музичку з "Села дурнів".

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у ПФУ попередили про те, що пенсії видаватимуться по-іншому.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, яким категоріям українців підвищать пенсії цієї зими.

Також "Hyser" писав, що російська мережа відкриє в Україні 40 магазинів.