У мережі обговорюють пляжні фото колишньої коханки екс-чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджіоглу. 24-річна дівчина на ім'я Лілія підкорила користувачів мережі видатними формами.

Фотографії з відпочинку Лілія опублікувала в особистому мікроблозі у соцмережі Instagram.

На одному з кадрів дівчина позує на тлі прозорої води й красивого пляжу. На ній маленький чорно-білий купальник, а стегна красуня прикрила ніжно-блакитним парео. Русяве довге волосся ласкаво роздував вітер. Пляжний образ довершували стильні сонцезахисні окуляри.

Красуня також не забуває підписувати нові фото філософськими думками, які їй здаються правильними.

"Живіть у всіх тих моментах, які ви не можете висловити словами", — написала дівчина.

Ще на одному фото Лілія позує на тлі пальм. На ній чорне бікіні, що підкреслює струнку фігуру. Також дівчина взяла з собою лимонне парео.

Зазначимо, Лілія живе в Києві й, судячи з соцмережі, працює візажистом, а також навчає красивому макіяжу. У неї є 6-річна донечка. Раніше у дівчини був роман з Муратом Налчаджіоглу, який, з невідомих причин, закінчився.

Лілія видалила зі свого мікроблогу всі спогади про чоловіка, і судячи зі свіжих кадрів депресії через розставання вона не відчуває.

Водночас варто відзначити, що Ані Лорак стала все частіше з'являтися в компанії свого колишнього чоловіка Мурата Налчаджиоглу. Вони разом відвідали день народження дітей російського артиста Філіпа Кіркорова, а також ще один світський захід. Пізніше турецький бізнесмен відправився на відпочинок разом зі своєю донькою Софією.

Раніше "Нyser" писав про те, що колишній чоловік співачки Ані Лорак взяв дочку з собою у відпустку.

Також наш портал повідомляв, Ані Лорак показалася без ретуші й фотошопу.

Нагадуємо, Ані Лорак поділилася з шанувальниками відвертим знімком, зробленим у ванній кімнаті.