Відомий лікар поділився своїм унікальним рецептом аджики без варіння.

Рецептів приготування аджики існує досить багато. При цьому практично всі вони вимагають варіння. А це для когось не дуже зручно. Тому люди шукають рецепти, в яких варіння по суті не потрібна. Таїмо рецептом поділився відомий український лікар. Це сімейний рецепт аджики.

Завідувач місцевим Центром контролю і профілактики захворювань МОЗ Роман Скляров розповів про те, що в приготуванні такої аджики немає необхідності варіння.

Роман Скляров поділився, що за таким рецептом аджику готувала постійно його бабуся. Вона виходила дуже смачна і її любили всі в родині. Тим більше, що сам процес приготування аджики не займе багато часу і сил.

За словами Романа, сира аджика виходить ароматна, помірно міцна і гостра.

Рецепт розрахований на 2,5 кг помідор, з цієї кількості виходить 7 баночок ємністю 0,5 л.зберігати аджику потрібно в холодильнику або в підвалі. Це обов'язково умова, тому що в іншому випадку вона просто зіпсуватися і є її вже буде не можна. За баночками потрібно ретельно стежити і якщо є хоч найменший натяк на те, що аджика зіпсувалася, то її потрібно просто викинути. Тому що таким продуктом можна сильно отруїтися і навіть потрапити в лікарню.

На 2,5 кг помідор
Болгарський перець-500 гр.
Перець стручковий гіркий - 150 гр.
Часник-250 гр.
Хрін-250 гр.
Сіль - 1 ст. ложка (за смаком)
Цукор-200 гр.
Оцет-200 гр.

Всі інгредієнти потрібно просто пропустити через м'ясорубку і перемішати. Поле цього найсмачніша аджика за авторським рецептом буде готова. За бажанням можна взяти більше помідор і вийде відповідно більше готового продукту.

Раніше Hyser писав про те, що експерти назвали найшкідливіші продукти, які не можна їсти на сніданок.

Також писали, що лікарі назвали продукт, який зміцнює організм і перешкоджає утворенню тромбів.

Нагадаємо, що медики назвали продукти, які нормалізують тиск.