Медики пояснили українцям, який зв'язок існує між молочними продуктами і тиском

На сьогоднішній день підвищений тиск є досить поширеною проблемою по всьому світу, і тому медики шукають різні способи вирішення даної проблеми. Як з'ясувалося, ключ до нормального самопочуття може міститися в молочних продуктах. Про це повідомляє iнформаційний портал "Наша Мама".

Так, дослідження, яке пройшло в 21 країні, включало в себе близько 150 тисяч учасників. Вік випробовуваних становив від 35 до 70 років. Дослідники просили їх документувати споживання їжі за допомогою анкети протягом більше року.

Стан здоров'я людей контролювали в середньому дев'ять років по тому початку експерименту. З досить великого обсягу даних дослідникам вдалося виявити, що споживання двох порцій молочних продуктів щодня на 24% знижує ризик метаболічного синдрому.

Що ще більш цікаво, наявність двох порцій цільножирних молочних продуктів давало ще більший ефект-ймовірність виникнення метаболічного синдрому знижувалася вже на 28%.

А ось знежирена молочка ніяк на зниження ризику виникнення захворювання не впливала. Таким чином, підсумком дослідження стало те, що більш активне споживання молочних продуктів, таких як молоко, йогурт і сир, особливо цільножирних, а не нежирних, пов'язано з меншою ймовірністю виникнення метаболічного синдрому, а також знижує ризик розвитку гіпертонії і діабету.

Крім того, в рамках дослідження був розвінчаний міф про те, що молочка шкодить здоров'ю людини, і доводить, що молочні продукти і їх жири забезпечують організм високоякісним білком і великою кількістю вітамінів і мінералів.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям розповіли про нововведення на дорозі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям розповіли, що потрібно робити, якщо їм видали не ту пенсію.

Також "Hyser" писав, що у Німеччині розбився літак з пасажирами.