Незалежно від вашого стилю – класичного, мінімалістичного чи вкрай еклектичного – вибір святкових прикрас може розкрити багато цікавого про вашу особистість. А вам – про особистість людини, чию ялинку ви побачите.

У цьому впевнений експерт з поведінки Даррен Стентон, передає nypost.com.

З багатим досвідом у правоохоронних органах Великобританії та дипломом з психології, Стентон, відомий як "людина-детектор брехні", застосовує свої навички в аналізі вибору новорічних прикрас, що може виявитися більш інформативним, ніж здається.

Маленьке дерево: Вибір компактної ялинки говорить про схильність до порядку та організованості. Перевага мінімалізму в прикрасах свідчить про практичність та швидкість повернення до повсякденного життя після святкового сезону.

Прикраси своїми руками: Творчий підхід до створення прикрас вказує на відкритість та невисоку турботу про стереотипи. Любов до ручної роботи може говорити також про дбайливе ставлення до екології.

Занадто велике дерево: Перевага величезних ялинок свідчить про високі амбіції та схильність до ризику. Ці люди, схильні до підприємництва, генерального директорства, демонструють прагнення нестандартного мислення.

Справжнє дерево: Вибір традиційної ялинки відкриває перед нами прихильників стабільності та старомодності. Вони люблять дотримання традицій, хоч би яким старим модним здавалися.

Сучасний штрих: Любителі сучасного стилю в прикрасах зазвичай стежать за своїм зовнішнім виглядом та способом життя. Мінімалізм у декорі підкреслює їхнє прагнення до стилю та лаконічності.

Штучна ялинка: Ті, хто обирає штучні ялинки, зазвичай методичні, процедурні та точні у своїх діях. Підтримка порядку при витяганні прикрас подібно до військової операції.

Химерне дерево: Химерні люди, які віддають перевагу перевантаженим прикрасам ялинки, виходять за рамки стандартів і люблять виражати свою індивідуальність. Вони зазвичай товариські та екстравертні.

Ідеальне дерево: Ретельне прикраса ялинки може свідчити про високу відповідальність та перфекціонізм. Ці люди прагнуть балансу та естетичності в кожній деталі.

Перевантаженість прикрасами: Ті, хто переборщує з вогнями та прикрасами, зазвичай екстраверти, які прагнуть виділитися. Їхня великодушність і теплота привертають увагу, і вони зазвичай активно підтримують благодійність.

Читайте також:

Як правильно загадати бажання на Новий рік, щоб воно обов'язково збулося: секретні способи

Не здійсніть цю небезпечну помилку: що не можна дарувати на Новий рік, щоб не залучити лиха

Дракон схвалить: як прикрасити ялинку, щоб залучити в новому році удачу та багатства