Коли мандарини виявляються кислими, це може бути ознакою нестачі поживних речовин або пересихання ґрунту при формуванні плодів. Однак є два лайфхаки, як підсолодити кислі мандарини:

Мікрохвильовий метод.

Помістіть кислі мандарини в мікрохвильову піч на 30 секунд за максимальної потужності.

Перед вживанням дайте мандаринам, приготованим у мікрохвильовій печі, охолонути.

За бажанням, поставте мандарини на короткий час у холодильник.

Примітка.

Після цього процесу плоди можуть не мати тривалого терміну зберігання.

Водний метод.

Наповніть миску водою оптимальної температури близько 40 градусів.

Опустіть кислі мандарини у воду приблизно десять хвилин.

Спробуйте один із фруктів, щоб перевірити, чи придбав він солодощі.

Якщо насолода задовільна, дістаньте з води інші мандарини.

Якщо смак все ж таки недостатньо солодкий, помістіть мандарини в ємність, наповнену крижаною водою.

Ці методи пропонують прості способи посилити насолоду мандаринів, які, можливо, прокис.

Читайте також:

Прикрасить будь-який стіл і заощадить ваші гроші: рецепт справжнього домашнього сиру з молока та яєць

Не повторюйте цю помилку: чому ніколи не можна чіпати вуса вашого домашнього кота

Головні правила зимового паркування: що потрібно знати, щоб несподівано не розбити свою чи чужу машину

Хитрість наших бабусь: як швидко зварити горох, щоб він не був твердим та грубим