Популярна українська співачка Тіна Кароль, яка не перестає дивувати та інтригувати своїх фанатів, похвалилася підтягнутою фігурою в спокусливому вбранні.

Нові дуже гарячі фотознімки Тіна Кароль розмістила в особистому мікроблозі в соцмережі Instagram.

Знаменитість одягла вузенький чорний топ на тоненьких бретельках, підкресливши пишні груди, і брюки з високою талією зі шнурочком від бренду Dion Lee. Неможливо не помітити тонку талію і підтягнутий животик.

Макіяж натуральний з акцентом на очі. А "золоте" волосся акуратно зібране.

Артистка доповнила образ косинкою власного дизайну.

Як зазначила співачка в підписі під фото, вона вирішила показати шанувальникам ексклюзивний і дуже стильний аксесуар - хустинку. На ньому принт, виконаний в якомусь кіберстилі, як в кліпі "Хороший хлопець" або "Скандал".

Вона підкреслила, що це "новий drop" (дроп - це випуск ексклюзивних товарів в обмеженій кількості).

Шанувальники були в дикому захваті від нової фотосесії. Багато користувачів мережі відзначали, неможливо повірити, що артистці далеко за 30, адже вона дасть фору навіть 18-річним дівчатам. Тіну Кароль обсипали компліментами.

Зазначимо, свою колекцію хустинок Тіна Кароль створила спільно з українським брендом Dolya. Дизайнером трендового аксесуару цього літа виступила сама співачка. Хустки, розміром 43х43, представлені у двох кольорах: чорному і помаранчевому. За авторський аксесуар шанувальникам артистки доведеться заплатити 1550 гривень.

Раніше "Нyser" писав про те, що Тіна Кароль прямо натякнула на стосунки з Даном Баланом.

Також наш портал повідомляв, Дан Балан нарешті розповів про стосунки з Тіною Кароль.

Нагадуємо, Тіна Кароль показала рай на острові з головним чоловіком свого життя.