Зберігання кухонних губок у холодильнику чи морозильній камері має практичні переваги для підтримки чистоти та відсутності запахів. Так, саме такою хитрістю поділилася українка, яка повернулася із Польщі.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяБоротьба з конденсатом:
Губки завдяки своїй пористій структурі здатні вбирати зайву воду у холодильнику.
Це допомагає запобігти утворенню конденсату, який може сприяти зростанню бактерій і грибків, а також псуванню продуктів.
Губки допомагають зберегти свіжість та смак овочів та фруктів за рахунок зменшення надлишкової вологи.
Усунення неприємних запахів:
Губки, особливо якщо їх вмочити в оцет чи харчову соду, можуть убирати і нейтралізувати запахи в холодильнику.
Вони допомагають запобігти змішуванню різних харчових ароматів, зберігаючи повітря свіжішим.
Хоча губки можна використовувати для цих цілей у холодильнику або морозильній камері, їх не можна використовувати для подальшого миття посуду.
Абсорбуючий матеріал може містити мікроорганізми, які можуть зберігатися при низьких температурах, що є потенційною небезпекою для здоров'я при використанні на посуді.
Читайте також:
Наснився поганий і страшний сон: що треба зробити, щоб він не справдився
І ось скажіть, що це не шикарний смак: рецепт сирників із сиром, бринзою та зеленню
Автомобілісти цього довго чекали: тепер права водія можна замовити ще в 5 європейських країн