Нещодавно Президент Росії Володимир Путін під час зустрічі з жителями Анадиря заявив, що найважливішим результатом 2023 року для Росії стала демонстрація її самодостатності. Не менш "важливу" заяву кремлівський диктатор зробив на зустрічі з учасниками форуму "Все для Перемоги" у Тулі.

Так, Президент РФ Володимир Путін заявив, що якби Росія не захищала людей у ​​нових регіонах, країна перетворилася б на стару, нікому не потрібну, а нам постачали б гнилу картоплю у вигляді гуманітарної допомоги.

«Якщо ми нічого не робитимемо, якщо ми не захищатимемо наших людей на Донбасі, на Херсонщині, у Запоріжжі, в Новоросії, [якщо] кинули б людей у ​​Криму, на що перетворилася б наприкінці наша країна? У стару, несамодостатню, насправді нікому не потрібну країну», — сказав президент (цитата з ТАРС).

При цьому Путін зазначив, що саме у самодостатності країни проявляється її суверенітет. Якби Росія була несамодостатньою, то, за словами президента, решта країн «погладжувала б заступництво по голівці і давали б нам гнилу картоплю як гуманітарну допомогу».

Читайте також:

Таке буває тільки в кіно: поліція затримала боса італійської мафії, який по простирадлах втік із в'язниці

Подбайте про це заздалегідь: що військовослужбовцю потрібно взяти на навчання під час мобілізації, щоб потім не шкодувати

Вони збивають усе: Зеленський зробив важливу заяву про системи ППО. Україна цього довго чекала

А далі я слова забув: Путін вирішив похвалитися, як співає гімн Росії та зганьбився. Відео