Ні для кого не секрет, що для збереження своєї молодості знаменитості часто вдаються до пластичної хірургії. Ще б пак, фанати завжди помічають зміни у зовнішності зірок, тому жодна інша сфера не перебуває під таким пильним "наглядом" шанувальників, як ця. Співачка MamaRika теж наважилася на цей крок.

Так, Анастасія Кочетова, відома як співачка MamaRika, зробила операцію зі збільшення грудей. У соцмережах вона поділилася своїми думками на цю тему, а також пояснила, чому наважилася на цей крок.

Варто нагадати, що у серпні 2021 року артистка стала мамою - вона народила сина Давида у шлюбі з актором Сергієм Середою.

Саме після цієї події у своєму житті Анастасія все частіше почала писати в соцмережах про зміну грудей після пологів, а також говорила, що намагається покращити ситуацію за допомогою спорту та різних допоміжних засобів.

"Я годувала малюка 1,4 роки - а це не так вже й мало. Тому спорт на допомогу, також крем від розтяжок і надія на генетику. Якщо ні - може, справді замислюся над пластикою", - писала Анастасія у березні 2023 року.

Тепер артистка зазначила, що "готова йти далі і ставати найкращою версією себе". Вона додала, що "настав час змін", і для того, щоб ухвалити це рішення, їй знадобився час і серйозні роздуми. Також виконавиця зазначила, що зробила маммопластику "з великої любові до себе", оскільки хоче мати тіло, яке їй подобатиметься на 100%.

"Я люблю себе... Люблю такою, люблю різної, радісної та сумної, повної сил і виснаженої, з мейком і без. З усіма своїми недоліками, шрамами, якими я пишаюся, - вони нагадують мені, хто я є, нагадують про народження сина, про жіночу силу, яка в мені, яка в кожній із нас. Але я готова йти далі, і ставати найкращою версією себе", - написала зірка.

"Чи страшно мені? Ні, адже я довірилася професіоналам, - продовжує ділитися співачка. - Я була на постійному контролі у реконструктивного пластичного хірурга-онколога, який допоміг з питаннями онко, адже ми повинні були виключити всі ризики ймовірної спадковості онкології в моїй родині. Тому, як бачите, підхід був дуже серйозний, яким і має бути в таких важливих питаннях.

Насамкінець знаменитість пообіцяла всім фанатам дуже скоро познайомити їх з новою собою.

"Це сталося. Усі деталі - трохи пізніше", - коротко написала вона, а також показала кілька кадрів, зроблених у клініці.

До слова, операцію співачка зробила у Києві. На сторінці в Instagram 31 січня 2024 року виконавиця поділилася кадрами з лікарні, де зображена перед процедурою, коли її оглядає лікар. А також показалася після хірургічного втручання.

Читайте також:

"Наших сліз не вмістить навіть море": у родину відомої української співачки прийшла біда

"Потрібно було розвернутися": відома українська співачка потрапила в аварію дорогою на концерт

"Думала, що це сон": відома українська співачка залишилася без передніх зубів та без гарних губ

Навіть довелося тікати зі сцени: у путінської співачки Любові Успенської раптово пропав голос. Відео