Леся Нікітюк по праву вважається найзавиднішою неодруженою Україною, адже все при ній: і фігура, і краса, і успішність, і почуття гумору...

У свій час ходили чутки про її нібито роман з партенром по шоу Сергієм Притулою, але чоловік на той час був одружений (як і зараз), а їхній легкий флірт на знімальному майданчику не виходив за рамки. Нині ж Леся Нікітюк розповіла, чому вона досі не вийшла заміж.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Телеведуча вирішила жартівливо пояснити, чому у свої 36 років вона все ще не знайшла того самого єдиного і не пішла під вінець. І ні, це не через насичений графік зйомок чи норовливий характер. Вся справа, виявляється, в бабусі та вінику!

Леся, з усмішкою на обличчі, поділилася цією історією зі своїми прихильниками. З’ясувалося, що все в житті вирішується ще в дитинстві. Так от, у 5 класі її бабуся якось обмела онуку віником. І все, відтоді, жодного парубка не затримується! Бабуся, звісно, робила це не зі зла, а просто, щоб прибирання закінчити швидше, але хто знав, що цей віник стане таким проклятим інструментом у житті зіркової ведучої?

Леся Нікітюк, фото із соцмереж телеведучої
Леся Нікітюк, фото із соцмереж телеведучої

Нікітюк іронізує, що бабусине “віничне прокляття” досі тримає її від весільного дзвону: от чому всі ці роки вона й не може знайти чоловіка, щоб піти під вінець. Парубки просто не витримують такої аури! Якби не той віник, жінка б вже давно була під фатою.

Читайте також:

Леся Нікітюк хизується апетитними формами в "голому" міні: "Без трусів...".

Була однією ногою на тому світі: Леся Нікітюк розповіла, як мало не загинула через мочалку.

Леся Нікітюк розповіла, які речі підготувала на випадок, якщо не буде тепла та електрики.