Італійська модель та актриса Моніка Беллучії є символом свого часу. Та навіть зараз у 57 років модель може дати фору 20-річним пигалицям. Але тільки не власній дочці! Там така гарненька і красива дівчина, ніби сама Беллуччі років 35 тому.

Діва Кассель пішла стопами знаменитої матері і подалася в моделінг. Через неймовірну схожість із матір'ю на дівчину «полюють» найпрестижніші модельні агенції.

Так на останньому показі італійського будинку моди Dolce&Gabbana Діва Кассель вийшла у дуже відвертому вбранні. Це була презентація колекції 2023 року.

Під мереживною чорною сукнею на моделі був чорний щільний топ і високі трусики-бразиліани. Чорні чубчики надавали образу інтимності, роблячи його більш вечірнім. Чудернацький масивний хрест на шиї додав нотку пристрасті в і без того пікантний образ молодої копії Моніки Беллуччі.

Скріншот з Instagram

Скріншот з Instagram

До речі, в модному світі подейкують, що дочка не просто пішла по стопами матері, а що вона перевершить її в модельному бізнесі. У 2019 році дівчина стала амбасадором парфумерної лінійки Dolce&Gabbana і з того часу полюбилася італійським дизайнерам, які свого часу обожнювали Беллуччі.

Читайте також: