Цибулеві котлети в томатному соусі виходять надзвичайно смачними і всього за кілька хвилин можна отримати блюдо, яке поєднується з будь-яким гарніром.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти:
- 3 ріпчасті цибулини;
- зелена цибуля - 1 пучок;
- 5 яєць;
- борошно - 200 грамів;
- томатний сік - 1 літр;
- цукор - 50 грамів;
- вершкове масло;
- куркума;
- сіль;
- перець;
- олія для смаження
- Цибулю очищаємо, нарізаємо невеликими кубиками і подрібнюємо в чаші комбайна.
- Вводимо до нього яйця та приправи. Знову включаємо комбайн.
- Отримане "тісто" набираємо великою ложкою, викладаємо на гарячу сковороду і обсмажуємо по кілька хвилин з обох сторін.
- Тепер беремо сковороду чи каструлю. Кладемо підготовлені цибульні котлетки і заливаємо томатним соком, підійде і домашній, і магазинний, сіль регулюється за смаком, якщо сік не солений можна підсолити.
Закриваємо кришкою, встановлюємо мінімальний вогонь і готуємо 15-20 хвилин.
Читайте також:
Порізана картопля з фаршем: рецепт ситного сніданку на всю родину
Додаємо сир та ковбаску: незвичайний рецепт "дачних голубців"