Російський актор Іван Охлобистін – затятий шанувальник культу особистості Володимира Путіна. Він підтримував його завжди - і в бездіяльності, і в моменти божевільних злочинів. І це з огляду на те, що Охлобистін є священиком російської православної церкви.

Варто зазначити, що Охлобистін сам себе називається рашистом, і вважає, що Україна як держава має припинити своє існування.

Тому Охлобистін неймовірно зрадів, коли 24 лютого 2022 року розпочалося повномасштабне вторгнення Росії до України. А коли 21 вересня диктатор Путін оголосив часткову мобілізацію – актор одразу підтримав рішення свого політичного кумира.

Один із авторитетних Telegram-каналів опублікував відкритий лист Івана Охлобистіна, який той запустив через пропагандистські канали зв'язку. Там актор наполегливо радить йти на війну, бути готовим до смерті, різних інвалідностей. Охлобистін також наголошує, що вже не має значення, чому війна почалася, і що закінчити її необхідно на полі бою, перемогти «ворожу» Україну. Власне, відбувається зомбування мас через громадських особистостей.

Якщо Бог є на небесах, то навряд чи Охлобистін займе гідне місце біля престолу Господа. І його священний чин не врятує його від гніву Божого, який велів своїм дітям не бути вбивцями.

Читайте також: