Глава Миколаївської ОВА Віталій Кім рідко розповідає про своє особисте життя. І справді, фотографії його сім'ї та дружини рідко можна зустріти у його соціальних мережах, тим більше зараз, коли Миколаїв та область під щоденними обстрілами росіян. Однак і у нього бувають "приступи сентиментальності".

А ось днями у своєму щільному графіку чиновник зміг виділити трохи часу для сестри, з якою, мабуть, зустрівся після довгої розлуки. На своїй сторінці в Instagram Кім опублікував спільне із сестрою Ольгою селфі.

На знімку Віталій позує з молодою дівчиною, — в їхніх обличчях справді помітно схожість.

Свою публікацію він підписав: "Привіт, сестричка"...

Про те, як живе сестра Кіма та чим вона займається, нічого не відомо. Віталій приховує сім'ю від цікавих поглядів.

Під фотографією з Ольгою шанувальники Кіма відзначили разючу подібність між сестрою та братом. Також усі відзначили красу його родички:

  • Яка красива сестра у Вас!
  • Які милі. Щастя вам...;
  • Ооо! Так у вас ще й сестра красуня! ❤;
  • Кращих фото ви сьогодні не побачите;
  • Як ви схожі, як близнюки симпатюлі.

Нагадаємо, що Віталій народився 13 березня 1981 року у місті Миколаєві у змішаному шлюбі: батько, який виховував хлопчика у східному стилі, був корейцем, мати, уродженка Тернопільської області, — українка. Від неї політику передалося кохання до України, а від глави сімейства, на жаль, нині покійного — до спорту. Чоловік, заслужений тренер з баскетболу, у минулому виступав за молодіжну збірну СРСР. Його спадкоємець, який тривалий час захоплювався баскетболом і тхеквондо, тренувався у Валерія Плешакова, а зараз особисто знайомий з лідером улюбленого МБК "Миколаїв" Олександром Раєвським.

Читайте також:

Справжнє козацьке весілля: об'єдналися два роди. Розписував особисто Залужний, фото

Медведєв знову загрожує Україні: "Це була дитяча розминка"

Зеленський потужно звернувся до окупантів: "Ми будемо з газом, світлом, водою та їжею, але без вас!"